Kyselyt palveluna tai ohjelmistona!

Kyselyohjelmiston avulla voit toteuttaa nykyaikaiset kyselyt helposti. Raportointi voidaan hoitaa joko web- tai word-raportteina. Organisaatiollesi voit luoda useamman käyttäjän erilaisilla käyttöoikeuksilla ohjelmistoon.

Kyselyiden raportointi on helppoa, ja se voidaan automatisoida myös muihin järjestelmiin kuten PowerBI:n tai yrityksesi omaan raportointiohjelmistoon. Tiedot voidaan siirtää myös esimerkiksi Exceliin tietolähteenä, jolloin asiakirjassa on aina ajankohtaiset tiedot käytettävissä laskentakaavoille.

Toteutamme myös kyselyitä palveluna. Meillä on käytössä valmiit pohjat, joita asiakkaamme ovat käyttäneet:

  • TOB työhyvinvointikysely
  • 360 -kyselyt esimiehille
  • Tyytyväisyyskyselyt, kuten esimerkiksi välitön palaute tablet-laitteella

Ohjelmiston käyttäjillä on myös mahdollisuudet toteuttaa näitä kyselyitä valmiilla pohjilla. Ohjelmistossa on otettu huomioon myös useammat kyselykutsujen jakelukanavat. Kyselykutsut voidaan lähettää perinteisillä sähköposteilla tai vaikkapa tekstiviestinä.

Alla on esimerkkianalyysi palautteen merkityksestä työyhteisössä. Aineisto käsittää reilut 200 vastausta ja aineiston reliabiliteetti on > 0,90 ja mallinnuksen tarkkuus on 0,80.

Kyselyjä voidaan lisäksi toteuttaa eri päätelaitteilla. Esimerkiksi tablet-laitteella voidaan esittää niin sanottuja välittömiä palautteita. Samat kyselyt voidaan lisäksi jaella vaikkapa yrityksen verkkosivun tai intran kautta upotettuna.

Lue palveluun liittyviä asiakastarinoita

Esedu

Esedu

Esedulle syntyi tarve rakentaa uudenlainen palautejärjestelmä tukemaan työelämässä järjestettävän koulutuksen laadunvarmistusta. Esedu halusi täysin automa...

Lue lisää  

Lieksa

Lieksa

Lieksan kaupungille toteuttiin vuonna 2019 työhyvinvointikysely jo kolmatta vuotta peräkkäin. Työhyvinvointikyselyssä (TOB) kysytään henkilöstön tyytyväisyyttä kuuteen eri kysymysryhmään. Kyselyyn vastaa koko Lieksan vakituinen henkilöstö.

Lieksan ...

Lue lisää  

Joko aloitetaan yhteistyö?

Otathan meihin yhteyttä, niin pääsemme aloittamaan yhteistyön.

Ota yhteyttä