Ohjelmistokehitys

Ohjelmistot voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan: web-sovellukset, natiivit mobiilisovellukset (iOS & Android), tietokannat, raportoinnit..

WEB- ja mobiiliohjelmistokehitys

Ohjelmistokehityksessä pidämme tärkeänä: Laatua, nopeutta, kustannustehokkuutta, asiakastyytyväisyyttä ja jatkuvuutta.

Siksi käytämme ketterän kehityksen menetelmää, jossa pääset vaikuttamaan ohjelmiston suunnitteluun ja testaukseen alusta asti. Näin tekemällä varmistamme tyytyväisyytesi valmiiseen ohjelmistoon.

Jotta ohjelmiston loppukäyttäjän kokemus olisi miellyttävä, käytämme ohjelmistojen toteutuksessa uusimpia teknologioita.

.net MVC ASPNET CORE CSS3 HTML5 JS react Android

Tietokantasuunnittelu ja tietovarastointi

Operatiivisten järjestelmien tietokannat eivät välttämättä sovellu raportoimiseen, sillä ne on suunniteltu ensisijaisesti ko. sovelluksen toimitaan.

Raportointi voi olla myös haastavaa monesta eri näkökulmasta. Esim. aikasarjaraportointi ei onnistu, mikäli operatiivisen järjestelmän tietokantaan kirjoitetaan tietoa tiedon päälle. Myös ydintiedon hallinta voi olla hankalaa. Asiakastietoa voi olla tallennettu useisiin järjestelmiin, esim. CRM, myyntireskontra, kirjanpito ja projektinhallinnan järjestelmiin. Näin ollen tietoa pitäisi hakea useasta paikasta ja yhdistää ne, usein Excelillä.

Hyvin suunniteltu tietokanta ja tietovarasto on perusta tiedolla johtamiselle ja organisaation tavoitteiden läpinäkyvyydelle.

Toteutamme tietovaraston tarpeidenne mukaan siihen sopivalla teknologialla.

Oletko päivittämässä vanhaa tietovarastoa tai harkitsemassa uuden tietovaraston tai raportoinnin päivittämistä? Asiantuntijamme auttavat sinua eteenpäin asiassa.

MS SQL MS Integration Services Proof of concept

dw

Business Intelligence ja raportointi

Tarvitsetko monipuolisia ja ajantasaisia raportteja, jotka palvelevat organisaation käyttäjää juuri oikealla tavalla?

Kaipaatko myös analytiikkaa ja monipuolisempia raportteja kuin perusjärjestelmistä on mahdollista saada?

Toteutamme mm. henkilökohtaisia sähköisiä työpöytiä, jotka voidaan personoida kunkin käyttäjän tarpeiden mukaisesti.

Voimme integroida raportointisivustot osaksi käyttäjän tunnistamista, jolloin sisään kirjautuneen käyttäjän perusteella näytetään data häneen liittyvien tekijöiden perusteella, kuten: asiakkaat, organisaatioyksikkö, alaiset jne.

Kerro tarpeesi, niin asiantuntijamme kartoittavat juuri oikean ratkaisun sinulle.

MS Analysis Services MS Reporting Services PowerBI / Pivot TCD IP / BSC Proof of concept